Hollandse kaasmakers

Het zit hem bij ons al in de naam: Uniekaas Holland. Ofwel Hollandse kaasmakers. Want ja, wij maken de kaas zelf en daar komen heel wat disciplines bij kijken om die unieke kaas ook daadwerkelijk vanaf de melk van de koe tot bij de consument in de koelkast te krijgen. Denk hierbij aan productie, verpakken, transport, supply chain, commercie, kwaliteit en nog heel veel meer. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze organisatie willen komen versterken. Van jonge honden tot ervaren (kaas) experts met een passie voor kaas. Lijkt dit je wat? Kijk dan onder aan deze pagina voor openstaande vacatures. Maak ook even kennis met je toekomstige collega’s!

Onze kaaskoppen

Toegankelijk en vakmanschap. Deze twee woorden omschrijven ons het best. We kennen onze collega’s, blijven ons verbinden over de diverse locaties heen en werken nauw samen. Als één team.

Ware ambacht

Onze producten worden gemaakt door onze ruim tweehonderd gepassioneerde medewerkers. Met hun kennis, kunde en vaak jarenlange ervaring hebben zij de kaasproductie- en veredeling tot een ware ambacht verheven.

 • 22-123-0804

  “Wat ik zo leuk vind aan werken bij Uniekaas, is het gevoel dat we met z’n allen iets goeds neerzetten. Ik zie mezelf als de mama van kantoor die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Heerlijk!”

  Sandra Chhanai | Management Assistent

 • 22-123-0600

  “Bij Uniekaas is er ruimte voor het individu én het collectief. Je kunt zelf het verschil maken, omdat er altijd ruimte is voor persoonlijke inbreng en ondernemerschap. Daarnaast heerst een fijn ‘samen gevoel’. We werken samen voor het beste resultaat en denken in oplossingen. Als het nodig is om buiten de eigen afdeling of verantwoordelijkheid te denken, dan gebeurt dat.”

  Annemieke Braber | National Account Manager

Ware ambacht

Onze producten worden gemaakt door onze ruim tweehonderd gepassioneerde medewerkers. Met hun kennis, kunde en vaak jarenlange ervaring hebben zij de kaasproductie- en veredeling tot een ware ambacht verheven.

uniekaas-belegen-stuk-01

Nederland kan
niet zonder kaas

Wij niet zonder jou!

Werken bij een
team met passie

 • 22-123-0643 (1)

  “We werken als een team en zorgen ervoor dat we elke dag een stapje vooruit gaan. Voor onze klanten, onze kazen én voor onze eigen organisatie. Continious improvement. Daar geloof ik in! Daar krijgen we ook alle ruimte voor.”

  Bas Aberson | Manager Planning en Logistiek

werkenbij_uniekaasholland (1)

Over ons

Uniekaas Holland BV

Uniekaas is een merk vol historie. We blijven ons ontwikkelen, maar juist die ambacht die van generatie op generatie is overgedragen maakt ons uniek. In 2017 is Uniekaas Holland BV gefuseerd met De DMK Group. Dit is één van de grootste zuivelconcerns van Duitsland. Beide bedrijven zijn ware kaasmakers en vullen elkaar perfect aan op het gebied van kennis, producten en processen.

Meer weten over ons
vragen

Vragen?

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie, onze (digitale) deur staat altijd open. Je kunt ons bereiken via de telefoon en het contactformulier.

Contact