Nieuws

DMK GROUP betreedt met MILRAM Nederlandse foodservice markt

milram_horecava-122

DMK Group, één van Europa’s grootste zuivelcoöperaties en moederorganisatie van Uniekaas Holland heeft de Nederlandse Foodservicemarkt betreden met het Milram merk in witte zuivel. Dit merk is al jaren marktleider in thuismarkt Duitsland en de smaakvolle producten van Milram staan bekend om de uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Onder het merk Milram presenteert DMK een uitgebreid assortiment dat is afgestemd op de behoeften van haar klanten binnen horeca, catering en instellingen. De producten van Milram kunnen worden gebruikt als hoofdingrediënt, onderdeel van een gerecht of als smaakmaker voor alle soorten gerechten, van ontbijt tot diner.

Met de introductie van 40 artikelen in witte zuivel is Milram direct bij introductie een interessante allround (zuivel)partner voor bedrijven binnen Foodservice. Afgelopen jaar is er flink geïnvesteerd in data en inzichten om met de juiste toegevoegde waarde propositie op de markt te komen en om de markt de juiste ondersteuning te bieden om de categorie verder te bouwen. Mede door deze professionele aanpak met een beproefd merk, werd Milram Slagroom Lactosevrij al genomineerd voor een Horecava Innovation Award in de categorie Food & Beverage.

Voor meer informatie: http://www.milram-food-service.eu